Telefoonaanname service

Altijd bereikbaar met onze telefoonaanname service

Onze telefoonaanname service ontzorgt jou en je bedrijf helemaal als het gaat om de inkomende telefoongesprekken. Wij zorgen voor de telefoonbeantwoording, zodat jij je kunt focussen op je andere werkzaamheden.

Je bent al bereikbaar vanaf €15-, per maand

Jouw abonnement is dagelijks opzegbaar

Probeer ons 30 dagen geheel gratis uit

Binnen 30 minuten aangesloten

Wat doet onze telefoonaanname service?

Wanneer je gebruikmaakt van onze telefoonbeantwoording service, schakel je de telefoon door naar onze centrale. Hier zit een team van deskundige en ervaren telefonistes klaar, om de telefoontjes aan te nemen. Zij zijn op de hoogte van de bedrijfsactiviteiten en meestgestelde vragen, waardoor ze veel van de vragen direct kunnen beantwoorden.


Natuurlijk komen er ook telefoontjes binnen die zij niet zelf kunnen afhandelen. Heeft het haast? Dan verbinden ze - als je dit wilt - de beller door naar jou of een van je collega’s. Zo niet, dan maken ze een terugbelverzoek voor je aan. Jij kunt vervolgens contact opnemen met de beller wanneer het jóu uitkomt. 

Wat kunnen jullie voor mijn bellers betekenen?

Beantwoorden van veelgestelde vragen

Doorverbinden naar de juiste persoon of afdeling
Terugbelverzoeken aanmaken

Aanmelden

Probeer onze telefoonbeantwoording gratis en vrijblijvend 30 dagen uit en ervaar hoe wij jou kunnen ontzien.


Kennismaken

Na je aanmelding zullen we contact met je opnemen om kennis te maken en al jouw wensen samen door te nemen. 


Doorschakelen

Je krijgt van ons een uniek doorschakelnummer waar jij jouw telefoon naar door kunt schakelen. Uiteraard helpen wij je met elke stap.


Genieten

Onze telefonistes zitten klaar om jouw bellers te woord te staan. Jij kan genieten van de rust en zorgeloos werken.


Heb je een vraag over onze telefoonbeantwoording service?

Bel: 085 - 401 88 44 of start een chat!

FLEXIBEL
€9,97 per maand

Geen gesprekken inbegrepen

Prijs per gesprek: €1,67

Doorverbinden (optioneel): €1,00

Belnotitie van elk contactmoment: gratis

Dagelijks opzegbaar

ZORGELOOS
€97,- per maand

65 gesprekken inbegrepen

Prijs per gesprek (buiten de bundel): €1,37

Doorverbinden (optioneel): €1,00

Belnotitie van elk contactmoment: gratis

Dagelijks opzegbaar

De bovenstaande gespreksprijs geldt voor een gesprek van maximaal 90 seconden. Hierna geldt een tarief van €0,0186 per seconde. Wij trainen en monitoren onze telefonistes dagelijks om zo hun gemiddelde gespreksduur lager dan 90 seconden te houden. 
telefoon laten beantwoorden

Met onze telefoonbeantwoording service ben je altijd bereikbaar voor jouw klanten. Wil je volledig ontzorgd worden? Dan schakel je de telefoon permanent naar ons door. Het is ook mogelijk om dit af en toe te doen, op de momenten dat het jou uitkomt. Bijvoorbeeld wanneer je op vakantie gaat en hierdoor tijdelijk minder goed bereikbaar bent.


Ook al je specifieke wensen met betrekking tot de afhandeling geef je aan ons door. Wil je dat we standaard naar je doorverbinden? Alleen in geval van spoed? Of helemaal nooit? Zijn er speciale klantgegevens die je nodig hebt van elke beller? Het is allemaal geen enkel probleem. Heb je hele specifieke wensen en wil je graag weten of wij je hiermee kunnen helpen? We denken graag met je mee!

telefoonbeantwoording

Jouw bereikbaarheid

Wanneer je voor het eerst gebruikmaakt van onze telefoonbeantwoording zorgen wij dat we binnen 30 minuten contact met je opnemen. Vervolgens kies jij zelf wanneer jij bereikbaar wilt zijn voor jouw bellers. Je hebt bij ons de keuze uit:

  • Onze standaard bereikbaarheid: van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur (inbegrepen bij abonnement). 

  • Onze uitgebreide bereikbaarheid: op werkdagen tot 22:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 17:00 uur (€10,- extra per maand).

  • De mogelijkheden voor een 24/7 bereikbaarheid is met onze klantenservice te bespreken.

telefoon beantwoorden bedrijf

Bang om het overzicht te verliezen? Geen zorgen! Voor al onze klanten richten wij namelijk een overzichtelijk dashboard in. Hierin vind je precies terug welke telefoongesprekken er hebben plaatsgevonden en wat er is besproken. Je ontvangt je eigen inlog en hebt dus waar en wanneer je wilt toegang tot al deze klantnotities.


Uiteraard hoef je niet te wachten tot je tijd hebt om het dashboard te bekijken. We sturen van elk gesprek een belnotitie met e-mail, SMS en/of WhatsApp. Op die manier krijg je altijd direct een melding van belangrijke telefoontjes!

Telefoonaanname service

De voordelen van onze telefoonbeantwoording service

Met een telefoonaanname service geniet je van allerlei voordelen. Stel je eens voor:

  • Nooit meer gemiste oproepen;

  • Geen storende telefoontjes meer tijdens meetings of drukke werkdagen;

  • Een professionele uitstraling richting je klanten;

  • Ervaren telefonistes die zoveel mogelijk vragen zelf beantwoorden en je dus werk uit handen nemen.

Denk je na het lezen van de bovenstaande informatie dat het uitbesteden van de telefoongesprekken iets is voor jouw bedrijf? Vul dan het onderstaande formulier in en we gaan direct voor je aan de slag! Probeer het 30 dagen gratis en ervaar zelf hoe onze telefoonaanname service je bevalt.


Tijdens een eerste gesprek komen we graag alles over het bedrijf te weten. Met deze achtergrondinformatie kan ons team van telefonistes alle telefoontjes precies opvolgen zoals jij dat wilt. Vraag direct je 30 dagen gratis proefperiode aan!