Even kennismaken: dit is het gezicht achter onze stem

Wij willen het voor iedereen mogelijk maken om een telefoniste in te huren. Betaalbaar, maar altijd op professioneel niveau. Daar werken we met 65 collega's elke dag aan. Je wilt natuurlijk weten wie er voor jou de telefoon gaat aannemen, daarom stellen we ons hier graag voor. 

Wie zijn de telefonistes van Antwoordservice Telefoonservice?

Wij zijn werkzaam in elke branche. Wij verzorgen met 50 telefonistes het inkomend telefoonverkeer voor ruim 2.500 klanten. Dit zijn klanten in allerlei sectoren: van makelaardij tot advocatuur. Ieder bedrijf is zuinig op zijn klanten en wij zijn extra zuinig op de bellers van onze klanten.


Kwaliteit staat hoog bij ons in het vaandel. Daarom trainen we onze telefonistes eerst acht tot tien weken voor ze zelfstandig de telefoon aannemen. Ze leren klantgerichte gesprekken voeren: zo vlot mogelijk en altijd vriendelijk. Onze telefonistes selecteren we op inlevingsvermogen en een goede telefoonstem. Ook als ze eenmaal aan de slag zijn, blijven we ze coachen. Jouw bellers worden dus altijd te woord gestaan door professionele telefoniste


Voor iedereen betaalbaar. Ons streven is: de hoogste kwaliteit, maar wel voor iedereen bereikbaar. Daarom bieden we verschillende abonnementen, zodat tijdelijk een telefoniste inhuren voor iedereen betaalbaar is, hoe groot of klein je bedrijf ook is.  

Wat maakt ons anders dan anderen?

Flexibel in te zetten

Onze abonnementen zijn dagelijks opzegbaar, waardoor je ons altijd flexibel in kunt zetten. 

Betaalbare abonnementen

Met onze verschillende abonnementen kun je zelf kiezen welk pakket het beste aansluit bij jouw organisatie. 

Professioneel opgeleide telefonistes

Alle telefonistes worden acht tot tien weken intensief ingewerkt en worden gecoacht op hun klantvriendelijkheid. 
klok

Ruimere openingstijden

Met ons aanvullende abonnement kun je jouw bereikbaarheid uitbreiden naar de avonden (tot 22.00 uur) en het weekend (van 09.00 tot 17.00 uur). 

Probeer ons 30 dagen gratis

Je kunt onze dienst geheel gratis en vrijblijvend 30 dagen uitproberen.

Onze collega's aan het woord

Kim

Accountmanager

"Elke beller verdient een glimlach"

“Wij zorgen ervoor dat bedrijven optimaal bereikbaar zijn. Elke beller helpen we door (standaard)vragen te beantwoorden, een terugbelverzoek aan te maken en door te verbinden naar de juiste persoon of afdeling. Ons doel is om elke beller met een glimlach op te laten hangen!”

Quirijn

Telefoniste 

"Een echte collega op afstand"

“De klanten voor wie ik opneem, zijn echt heel verschillend. Een hypotheekadviseur, een psychologenpraktijk. Echt van alles wat. Je krijgt ook wel eens terugkoppeling van de klant. Soms is het iets waar je op moet letten, maar vaak ook complimenten als: “Superfijn en duidelijke berichten die je stuurt.”

Yvette

Kwaliteitsmanager

"Ook de balans is belangrijk"

“Als coach train ik onze telefonistes continu en kijk met ze mee. Ook houd ik de balans in de gaten. We letten erop dat telefonistes plezier in het werk behouden en dat het aantal gesprekken binnen het team gelijk verdeeld is. Zo kan iedereen optimaal functioneren.”

We leren jou ook graag kennen

Hopelijk heb je een goed beeld van Antwoordservice Telefoonservice. We zijn natuurlijk ook erg benieuwd wie jij bent. We willen weten wat voor bedrijf je hebt, wie jouw klanten zijn en waar jij blij van wordt. En nog belangrijker: hoe kunnen we jouw bellers helpen? Dat doen we het liefst per telefoon, want daar voelen we ons het beste bij. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op!