telefoondienst fysiotherapie

Telefoondienst voor fysiotherapie: 30 dagen gratis

Met onze telefoonservice voor de fysiotherapie mis je nooit meer een gesprek. Jouw praktijk is optimaal bereikbaar en heeft door het gebruik van onze telefonistes meteen een zeer professionele uitstraling.

Je bent al bereikbaar vanaf €9,97 per maand

Jouw abonnement is dagelijks opzegbaar

Probeer ons 30 dagen geheel gratis uit

Binnen 30 minuten aangesloten
  • Je bent al bereikbaar vanaf €9,97 per maand
  • Jouw abonnement is dagelijks opzegbaar
  • Probeer ons 30 dagen geheel gratis uit
  • Binnen 30 minuten aangesloten

De voordelen van een telefoondienst voor fysiotherapie

Wanneer je gebruikmaakt van deze telefoondienst speciaal gericht op de fysiotherapie, heb je direct plezier van verschillende voordelen. Een team van ervaren telefonistes zit klaar om jouw inkomend telefoonverkeer af te handelen. Zij hebben kennis van jouw praktijk en kunnen veel vragen dan ook snel en vakkundig afhandelen.


Onze telefoonservice voor fysiotherapie is dag en nacht bereikbaar, en jouw bedrijf dus ook. Wanneer je een abonnement afsluit kies je zelf wanneer en hoe vaak je de telefoon doorschakelt. Wil je ook ‘s avonds en in het weekend bereikbaar zijn, zonder zelf continu paraat te staan? Wij doen het voor je. En uiteraard zorgt het beantwoorden van de telefoon door een telefoniste ook direct voor een professionele uitstraling van je praktijk. 

Na je aanvraag kun je al binnen 30 minuten aan de slag. Je probeert de telefoonservice eerst 30 dagen gratis uit, daarna is het abonnement dagelijks opzegbaar. Geen ongunstige contracten dus, maar maximale flexibiliteit!

Wat kunnen jullie voor mijn bellers betekenen?

Beantwoorden van veelgestelde vragen

Doorverbinden naar de juiste persoon of afdeling
Terugbelverzoeken aanmaken

Hoe werkt onze telefoonservice voor fysiotherapeuten?

Aanmelden

Probeer onze telefoondienst fysiotherapie gratis en vrijblijvend 30 dagen uit en ervaar hoe wij jou kunnen ontzien.


Kennismaken

Na je aanmelding zullen we contact met je opnemen om kennis te maken en al jouw wensen samen door te nemen. 


Doorschakelen

Je krijgt van ons een uniek doorschakelnummer waar jij jouw telefoon naar door kunt schakelen. Uiteraard helpen wij je met elke stap.


Genieten

Onze telefonistes zitten klaar om jouw bellers te woord te staan. Jij kan genieten van de rust en zorgeloos werken.


Heb je een vraag over onze telefoonservice fysiotherapie?

Bel: 085 - 401 88 44 of start een chat!

Onze tarieven

FLEXIBEL
€9,97 per maand

Geen gesprekken inbegrepen

Prijs per gesprek: €1,79

Doorverbinden (optioneel): €1,00

Belnotitie van elk contactmoment: gratis

Dagelijks opzegbaar

ZORGELOOS
€97,- per maand

65 gesprekken inbegrepen

Prijs per gesprek (buiten de bundel): €1,47

Doorverbinden (optioneel): €1,00

Belnotitie van elk contactmoment: gratis

Dagelijks opzegbaar

De bovenstaande gespreksprijs geldt voor een gesprek van maximaal 90 seconden. Hierna geldt een tarief van €0,024 per seconde. Wij trainen en monitoren onze telefonistes dagelijks om zo hun gemiddelde gespreksduur lager dan 90 seconden te houden. 
telefoonservice voor fysiotherapie

Aan de slag met jouw telefoondienst voor de fysiotherapie

Kan je niet wachten om het opnemen van de telefoon aan anderen over te laten? Zodat je zelf weer alle aandacht hebt voor je cliënten en hun behandeling? Ga dan direct aan de slag! Vul het formulier in en wij nemen binnen 30 minuten contact met je op om de telefoonservice voor fysiotherapie te regelen.


Onze dienstverlening begint met een gesprek. Het is namelijk essentieel dat onze telefonistes op de hoogte zijn van de belangrijk dingen omtrent je bedrijf. Welke vragen worden regelmatig gesteld? Wie werken er allemaal in de praktijk? En wil je dat we naar je doorverbinden of liever een boodschap aannemen?


Vervolgens regel je zelf nog even de doorschakeling bij je telefoonmaatschappij en dan zijn rust en focus in je werk binnen handbereik. Je bepaalt helemaal zelf wanneer jouw organisatie bereikbaar is. Van alleen tijdens kantooruren tot 24/7. Wij zitten klaar!

Lees de ervaringen van onze klanten

"De ideale oplossing"

De ideale oplossing wanneer je even niet of slecht te bereiken bent en zelf geen achtervang hebt. Daarnaast komt het super professioneel over als elk telefoontje opgenomen en beantwoord wordt. 


Curadon uitzendbureau

"Helemaal top"

Een antwoordservice die begrijpt hoe het werkt. Klanten worden netjes te woord gestaan. Ik hoef me daar geen zorgen meer om te maken. Wijzigingen en updates worden snel doorgevoerd. Ook het dashboard vind ik heel handig. Helemaal top! 


Presis

"Professionele service"

Het is heel prettig dat wij met deze professionele service goed bereikbaar blijven op de momenten dat wij zelf niet in de gelegenheid zijn om de telefoon aan te nemen.


Viamet

telefoondienst fysiotherapie

Jouw bereikbaarheid

Je kunt zelf kiezen wanneer je bereikbaar wilt zijn voor jouw bellers. Je hebt bij ons de keuze uit:

  • Onze standaard bereikbaarheid: van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur (inbegrepen bij abonnement). 

  • Onze uitgebreide bereikbaarheid: op werkdagen tot 22:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 17:00 uur (€10,- extra per maand).

  • De mogelijkheden voor een 24/7 bereikbaarheid is met onze klantenservice te bespreken.

telefoondienst fysiotherapie

Nooit meer iets missen

De verslagen van de contactmomenten per klant ontvang je altijd direct na afloop van het gesprek. Je hoeft dus niet af te wachten tot je tijd hebt om het dashboard te checken, maar bent via e-mail, SMS en/of WhatsApp altijd direct op de hoogte van wat er speelt in je praktijk.

telefoondienst fysiotherapie

Een handig dashboard voor overzicht

Je hoeft ondertussen niet bang te zijn dat je informatie mist. We voorzien je namelijk van een persoonlijk dashboard, dat je op de hoogte houdt van alle klantcontacten. In dit dashboard vind je ook alle andere relevante informatie terug over je abonnement, waaronder:

  • Een up-to-date inzicht in je gebruikersstatistieken;

  • Het afwezigheidsysteem om je beschikbaarheid door te geven;

  • Jouw doorschakelinstructies.

Telefoonservice fysiotherapie

Voor wie is de fysiotherapie telefoondienst?

De telefoonservice voor de fysiotherapie is er voor elke ondernemer. Of je nu alleen werkt of aan het hoofd staat van een grote praktijk, wij ontzorgen je. Lijkt het je handig als onze telefoondienst je ook zzp- of freelancetaken uit handen neemt? Ook dat doen we graag. 


We werken altijd met dezelfde professionaliteit, of we nu af en toe bijspringen of dagelijks voor je aan het werk zijn. Onze telefonistes zijn zeer kundig en hebben ruime ervaring met het beantwoorden van de telefoon voor fysiotherapiepraktijken. Je kunt ze dan ook zien als een verlengstuk van je organisatie, maar dan zonder de lasten die het aannemen van extra personeel met zich meebrengt.

30 dagen gratis voor fysiotherapeuten

Het kan natuurlijk best even spannend zijn om zo’n belangrijk onderdeel van je organisatie uit te besteden. Daarom bieden wij een gratis proefperiode aan voor de telefoondienst voor fysiotherapie van 30 dagen. Je probeert het eerst kosteloos uit om te zien of deze service je bevalt. En wil je na die 30 dagen niet anders meer? Dan verwelkomen wij je graag als vaste klant!