telefoonservice 24 7.

Telefoonservice 24/7: probeer het 30 dagen gratis uit

Onze telefoonservice 24/7 staat altijd voor jouw bellers klaar! Alle telefoontjes die binnenkomen bij jouw bedrijf, beantwoorden wij snel en vakkundig, 24 uur per dag. 

Je bent al bereikbaar vanaf €59,97 per maand

Jouw abonnement is dagelijks opzegbaar

Probeer ons 30 dagen geheel gratis uit

Binnen 30 minuten aangesloten
  • Je bent al bereikbaar vanaf €9,97 per maand
  • Jouw abonnement is dagelijks opzegbaar
  • Probeer ons 30 dagen geheel gratis uit
  • Binnen 30 minuten aangesloten

Wat doet onze telefoonservice 24/7?

Onze telefoonservice zit 24/7 klaar voor jouw bellers. Je bedrijf is dus altijd gegarandeerd bereikbaar, ook als jij dat niet bent. Zijn er vragen die regelmatig terugkomen? Dan zorgen we dat ons team van telefonistes hier het antwoord op weet, zodat ze deze direct kunnen verwerken. 


Bij complexere vragen verbinden ze door naar de juiste persoon of afdeling binnen je bedrijf. En als je niet beschikbaar bent, creëren ze een terugbelverzoek zodat jij kunt terugbellen wanneer het jou uitkomt. 

Het is ook mogelijk om je storingsnummer bij ons onder te brengen. Onze telefonistes zijn getraind om storingen op een correcte manier af te handelen. Denk aan het inloggen op externe systemen en het inlichten van collega's. Ook kunnen onze telefonistes de beller door de basisstappen heen helpen voordat we de storing doorgeven bij jullie. Onze klantenservice bespreekt graag de mogelijkheden!

Wat kunnen jullie voor mijn bellers betekenen?

Beantwoorden van veelgestelde vragen

Doorverbinden naar de juiste persoon of afdeling
Terugbelverzoeken aanmaken

Hoe werkt onze telefoondienst 24/7?

Aanmelden

Probeer onze telefoonbeantwoording gratis en vrijblijvend 30 dagen uit en ervaar hoe wij jou kunnen ontzien.


Kennismaken

Na je aanmelding zullen we contact met je opnemen om kennis te maken en al jouw wensen samen door te nemen. 


Doorschakelen

Je krijgt van ons een uniek doorschakelnummer waar jij jouw telefoon naar door kunt schakelen. Uiteraard helpen wij je met elke stap.


Genieten

Onze telefonistes zitten klaar om jouw bellers te woord te staan. Jij kan genieten van de rust en zorgeloos werken.


Heb je een vraag over onze telefoondienst 24/7?

Bel: 085 - 401 88 44 of start een chat!

Onze telefoonservice 24/7 tarieven

€59,97 per maand

Prijs per afgerond gesprek tussen 08:00 en 22:00 uur: €1,79

Prijs per afgerond gesprek tussen 22:00 en 08:00 uur: €3,47

Doorverbinden (optioneel): €1,00

Belnotitie van elk contactmoment: gratis

Dagelijks opzegbaar

De bovenstaande gespreksprijs geldt voor een gesprek van maximaal 90 seconden. Hierna geldt een tarief van €0,024 per seconde. Wij trainen en monitoren onze telefonistes dagelijks om zo hun gemiddelde gespreksduur lager dan 90 seconden te houden. 
callcenter 24 7

Callcenter 24/7 in de praktijk

Het lijkt misschien spannend om zo’n belangrijk onderdeel van je bedrijf uit te besteden. Maar al veel ondernemers gingen je voor en willen niet anders meer! 

Hoe werkt samenwerken met ons callcenter 24/7? We gaan altijd eerst met je in gesprek, om jou en je bedrijf beter te leren kennen. Dit is essentieel om alle telefoongesprekken goed af te kunnen handelen. Vervolgens instrueren wij onze telefonistes, zodat iedereen precies weet wat te doen. We zien er persoonlijk op toe dat elke telefoniste op de hoogte is van de belangrijke informatie over het bedrijf. Door deze basis wordt elk telefoongesprek kwalitatief opgevolgd.


Als laatste hoef je alleen nog bij je provider te regelen dat je telefoontjes naar ons worden doorgeschakeld. Alle telefoontjes komen dan probleemloos bij ons terecht. Onze klantenservice medewerkers zitten voor je klaar om je te ondersteunen waar nodig!

telefoondienst 24 7

Alle contactmomenten in kaart

Wanneer je je inkomende telefoongesprekken uitbesteedt, hoef je je geen zorgen te maken dat je informatie mist. Ook daar hebben wij namelijk een oplossing voor. Alle contactmomenten met bellers worden professioneel geregistreerd.


De belangrijkste informatie sturen wij je toe via het kanaal van je voorkeur: e-mail, WhatsApp en/of SMS. Daarnaast richten wij een compleet en overzichtelijk dashboard voor je in. Hier zijn alle notities terug te lezen. Je hebt dus altijd en overal toegang tot het verslag van de contactmomenten en hoeft nooit iets te missen.

24 7 telefoondienst

Wat zijn de voordelen van een antwoordservice 24/7?

Ons team van getrainde telefonistes zorgt dat elke klant wordt geholpen, terwijl jij verder kunt met je dagelijkse bezigheden. Nooit meer een klant mislopen en tegelijk optimaal klantcontact, daarmee ontzorgen wij jou!

Onze antwoordservice 24/7 biedt veel voordelen. Neem niet zelf meer elk telefoontje op, maar kies voor ultieme ontzorging:

  • Nooit meer last van telefoontjes die niet uitkomen;

  • Elke klant wordt geholpen;

  • Een professionele eerste indruk door onze ervaren telefonistes;

  • Ook ‘s avonds, ‘s nachts en in het weekend bereikbaar, 24 uur per dag.

24 7 telefoonservice

Elke call 24/7 beantwoord

Onze telefoonservice 24/7 is er voor ieder bedrijf dat extra hulp kan gebruiken bij het beantwoorden van inkomende telefoontjes. Of het nou gaat om een mkb-bedrijf, een zzp’er of een grote corporatie, ons team staat voor je klaar. Wij staan klaar voor alle ondernemers. Elke call wordt 24/7 professioneel afgehandeld.


Je kiest zelf wanneer je de telefoongesprekken wilt laten doorschakelen. Heb je een drukke periode en geen tijd voor de telefoon? Of wil je professionaliteit uitstralen naar je klanten door niet zelf op te nemen? Dan zijn onze telefonistes er doorlopend om je te ontlasten. Maar ook als je je telefoontjes flexibel wilt uitbesteden, bijvoorbeeld alleen tijdens meetings of focusdagen, kan dat. Jij bepaalt!

24-uurs receptie 30 dagen gratis!

Wil je eerst kijken of deze 24-uurs receptie echt iets voor je is? Probeer onze telefoonservice 24/7 dan 30 dagen gratis! Met deze gratis proefperiode ervaar je zelf wat de voordelen zijn voor je bedrijf, zonder dat het je iets kost. Na de 30 dagen stopt je proefperiode automatisch.


Ben je tevreden, dan verwelkomen wij je heel graag als vaste klant. Heb je eerst nog vragen?