telefoniste service

Altijd bereikbaar met onze telefoniste service

Ben je op zoek naar een telefoniste service? Met onze telefoniste op afstand ben je altijd bereikbaar voor je klanten. Probeer het nu 30 dagen gratis!

Je bent al bereikbaar vanaf €9,97 per maand

Jouw abonnement is dagelijks opzegbaar

Probeer ons 30 dagen geheel gratis uit

Binnen 30 minuten aangesloten
 • Je bent al bereikbaar vanaf €9,97 per maand
 • Jouw abonnement is dagelijks opzegbaar
 • Probeer ons 30 dagen geheel gratis uit
 • Binnen 30 minuten aangesloten

Wat doet onze telefoniste service?

Wie overweegt om een detacheringsbureau voor een receptioniste of telefoniste in te schakelen, heeft veel baat bij onze telefoniste service. Het team van telefonistes is namelijk een verlengstuk van je bedrijf, zonder dat je zelf zorg hoeft te dragen voor extra personeel. En in beide gevallen valt er een last van je schouders: je klanten worden altijd te woord gestaan, terwijl jij je focust op je andere werkzaamheden.


We gaan natuurlijk niet zomaar voor je aan de slag. We starten onze samenwerking met een telefonische kennismaking. Zodat we het bedrijf leren kennen en weten waarover je klanten regelmatig bellen. Met deze informatie handelen onze telefonistes het grootste deel van de telefoongesprekken zelf af. En moet de beller toch echt jou of een van je collega’s spreken? Dan verbinden we door of maken we een terugbelnotitie, zodat je zelf weer de regie hebt over je agenda.

Wat kunnen jullie voor mijn bellers betekenen?

Beantwoorden van veelgestelde vragen

Doorverbinden naar de juiste persoon of afdeling
Terugbelverzoeken aanmaken

Hoe werkt onze telefoniste service?

Aanmelden

Probeer onze externe telefoniste gratis en vrijblijvend 30 dagen uit en ervaar hoe wij jou kunnen ontzien.


Kennismaken

Na je aanmelding zullen we contact met je opnemen om kennis te maken en al jouw wensen samen door te nemen. 


Doorschakelen

Je krijgt van ons een uniek doorschakelnummer waar jij jouw telefoon naar door kunt schakelen. Uiteraard helpen wij je met elke stap.


Genieten

Onze telefonistes zitten klaar om jouw bellers te woord te staan. Jij kan genieten van de rust en zorgeloos werken.


Heb je een vraag over onze externe telefoniste?

Bel: 085 - 401 88 44 of start een chat!

Onze telefoniste service tarieven

FLEXIBEL
€9,97 per maand

Geen gesprekken inbegrepen

Prijs per gesprek: €1,79

Doorverbinden (optioneel): €1,00

Belnotitie van elk contactmoment: gratis

Dagelijks opzegbaar

ZORGELOOS
€97,- per maand

65 gesprekken inbegrepen

Prijs per gesprek (buiten de bundel): €1,47

Doorverbinden (optioneel): €1,00

Belnotitie van elk contactmoment: gratis

Dagelijks opzegbaar

De bovenstaande gespreksprijs geldt voor een gesprek van maximaal 90 seconden. Hierna geldt een tarief van €0,024 per seconde. Wij trainen en monitoren onze telefonistes dagelijks om zo hun gemiddelde gespreksduur lager dan 90 seconden te houden. 
externe telefoniste

Aan de slag met de telefoniste service

Wat gebeurt er precies als je aan de slag gaat met onze telefoniste op afstand? Allereerst nemen wij na je aanmelding binnen 30 minuten contact met je op. Op basis van een aantal vragen bepalen we dan hoe we de telefoongesprekken namens jou het beste beantwoorden. Jij kunt dus geheel zelf bepalen wat onze instructies zijn.


Om de doorschakeling in orde te maken, krijg je van ons een doorschakelnummer en de doorschakelinstructies. Wanneer de doorschakeling geregeld is, staat alles in de startblokken om onze telefoniste service te gebruiken! Bepaal vervolgens eenvoudig zelf of je je telefoon permanent wilt doorschakelen of dat je ons alleen inschakelt op bepaalde momenten, zoals op drukke werkdagen of tijdens een meeting.

Lees de ervaringen van onze klanten

"De ideale oplossing"

De ideale oplossing wanneer je even niet of slecht te bereiken bent en zelf geen achtervang hebt. Daarnaast komt het super professioneel over als elk telefoontje opgenomen en beantwoord wordt. 


Curadon uitzendbureau

"Helemaal top"

Een antwoordservice die begrijpt hoe het werkt. Klanten worden netjes te woord gestaan. Ik hoef me daar geen zorgen meer om te maken. Wijzigingen en updates worden snel doorgevoerd. Ook het dashboard vind ik heel handig. Helemaal top! 


Presis

"Professionele service"

Het is heel prettig dat wij met deze professionele service goed bereikbaar blijven op de momenten dat wij zelf niet in de gelegenheid zijn om de telefoon aan te nemen.


Viamet

telefoniste gezocht

Jouw bereikbaarheid

Wanneer je gebruik maakt van onze telefoniste service kun je zelf kiezen wanneer jij bereikbaar wilt zijn voor jouw bellers. Je hebt bij ons de keuze uit:

 • Onze standaard bereikbaarheid: van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur (inbegrepen bij abonnement). 

 • Onze uitgebreide bereikbaarheid: op werkdagen tot 22:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 17:00 uur (€10,- extra per maand).

 • De mogelijkheden voor een 24/7 bereikbaarheid is met onze klantenservice te bespreken.

telefoniste receptioniste gezocht

Onze uitgebreide belnotities

Elke externe telefoniste die bij ons de telefoon opneemt, is onderdeel van een deskundig en ervaren team. Zij zorgen voor een secuur gespreksverslag van elke conversatie, die je direct ontvangt per e-mailSMS en/of WhatsApp. Daarnaast houden we alles bij in een overzichtelijk dashboard. Je hoeft dus niet bang te zijn om grip te verliezen op de contactmomenten!

In het dashboard vind je ook alle andere gegevens terug die van toepassing zijn op de telefoondienst. Zo bekijk je er een actueel overzicht van je verbruik en heb je toegang tot alle functionaliteiten, zoals:

 • Gespreksverslagen van elk klantcontact;

 • Up-to-date inzicht in het maandelijkse verbruik;

 • Een overzicht van de veelgestelde vragen en bijpassende antwoorden;

 • En nog veel meer!

telefoniste service kosten

Zzp telefoniste of juist een grote organisatie? Wij bieden het!

Iedere ondernemer kan van onze diensten gebruikmaken. Of je nu op zoek bent naar een zzp telefoniste of een telefoniste service voor een grote organisatie, wij helpen je verder. Laat je telefoon doorschakelen naar ons en je profiteert direct van allerlei voordelen:

 • Een team van telefonistes met alle kennis over jouw bedrijf;

 • Binnen 30 minuten aan de slag;

 • Gegarandeerd bereikbaar, ook ‘s avonds en in het weekend;

 • Dagelijks opzegbaar abonnement;

 • 30 dagen gratis uitproberen.

Vraag nu je gratis proefperiode aan

Vind je het spannend om zo’n belangrijk onderdeel van je werkzaamheden uit te besteden? Maar lijkt het je ook fijn om ontzorgd te worden, zodat je weer alle tijd en aandacht hebt voor je hoofdactiviteiten? Probeer onze telefoonservice dan 30 dagen gratis en ervaar zelf hoe het bevalt!


Na de 30 dagen loopt je abonnement automatisch af, dus je zit nergens aan vast. Natuurlijk kijken we achteraf samen met jou hoe je het hebt ervaren. En verwelkomen we je graag als vaste klant, met een pakket dat precies aansluit bij jouw verbruik.