telefoondienst advocatuur

Telefoonservice voor advocatuur: 30 dagen gratis

Met onze telefoonservice voor de advocatuur mis je nooit meer een gesprek. Jouw advocatenkantoor is optimaal bereikbaar en heeft door het gebruik van onze telefonistes meteen een zeer professionele uitstraling.

Je bent al bereikbaar vanaf €9,97 per maand

Jouw abonnement is dagelijks opzegbaar

Probeer ons 30 dagen geheel gratis uit

Binnen 30 minuten aangesloten
 • Je bent al bereikbaar vanaf €9,97 per maand
 • Jouw abonnement is dagelijks opzegbaar
 • Probeer ons 30 dagen geheel gratis uit
 • Binnen 30 minuten aangesloten

Wij ontzorgen jouw advocatenkantoor

Met onze telefoonservice ontzorg je je advocatenkantoor op dagelijkse basis. Het uitbesteden van de inkomende telefoongesprekken levert direct een lagere werkdruk op voor het hele team. Iedereen kan zich weer focussen op de core business. Denk je eens in: in alle rust doorwerken, zonder het oponthoud van telefoontjes die voortdurend tussendoor komen. Er valt een last van je schouders!


Ook hoef je niet bang meer te zijn voor gemiste oproepen, een hele geruststelling. Elk telefoontje beantwoorden we direct. Is het spoed? Dan verbinden we door naar jou of, indien van toepassing, een van je collega’s. Gaat het om een veelgestelde vraag, dan beantwoorden onze telefonistes deze direct. Overige kwesties worden genoteerd, zodat je hier later bij de beller op terug kan komen. Wanneer het jóu uitkomt. Uiteraard kan je zelf onze instructies bepalen, zodat wij precies de telefoon aannemen zoals jij dat graag wilt!

Wat kunnen jullie voor mijn bellers betekenen?

Beantwoorden van veelgestelde vragen

Doorverbinden naar de juiste persoon of afdeling
Terugbelverzoeken aanmaken

Hoe werkt onze telefoonservice voor advocaten?

Aanmelden

Probeer onze telefoondienst advocatuur gratis en vrijblijvend 30 dagen uit en ervaar hoe wij jou kunnen ontzien.


Kennismaken

Na je aanmelding zullen we contact met je opnemen om kennis te maken en al jouw wensen samen door te nemen. 


Doorschakelen

Je krijgt van ons een uniek doorschakelnummer waar jij jouw telefoon naar door kunt schakelen. Uiteraard helpen wij je met elke stap.


Genieten

Onze telefonistes zitten klaar om jouw bellers te woord te staan. Jij kan genieten van de rust en zorgeloos werken.


Heb je een vraag over onze telefoonservice advocatuur?

Bel: 084 - 401 88 44 of start een chat!

Onze tarieven

FLEXIBEL
€9,97 per maand

Geen gesprekken inbegrepen

Prijs per gesprek: €1,79

Doorverbinden (optioneel): €1,00

Belnotitie van elk contactmoment: gratis

Dagelijks opzegbaar

ZORGELOOS
€97,- per maand

65 gesprekken inbegrepen

Prijs per gesprek (buiten de bundel): €1,47

Doorverbinden (optioneel): €1,00

Belnotitie van elk contactmoment: gratis

Dagelijks opzegbaar

De bovenstaande gespreksprijs geldt voor een gesprek van maximaal 90 seconden. Hierna geldt een tarief van €0,024 per seconde. Wij trainen en monitoren onze telefonistes dagelijks om zo hun gemiddelde gespreksduur lager dan 90 seconden te houden. 
Telefoonservice advocatuur

Service op maat

Je wilt waarschijnlijk graag weten hoe het aanvragen van de telefoonservice advocatuur werkt. Dit gaat heel makkelijk, al binnen 30 minuten maak je gebruik van onze telefoondienst! 


Nadat we je aanvraag hebben ontvangen, nemen we contact met je op om kennis te maken. We willen jou en je kantoor, diensten en cliënten beter leren kennen. Wat doen jullie precies, wie werken er allemaal bij de organisatie en waarover wordt vaak gebeld? Je kan precies aangeven wat jij onze instructies moeten zijn. Denk bijvoorbeeld aan: met welke bedrijfsnaam mogen we opnemen? In welke gevallen mogen we doorverbinden? Hoe snel reageren jullie op terugbelverzoeken? 


De belangrijkste informatie over de organisatie en de antwoorden op veelgestelde vragen delen we met onze telefonistes. Hierdoor verwerkt ons ervaren team elk telefoontje dat binnenkomt voor jouw bedrijf op de juiste manier. Het enige wat dan nog geregeld moet worden is de doorschakeling. Jullie ontvangen van ons een doorschakelnummer en de bijbehorende instructies. Onze klantenservice medewerkers zitten natuurlijk voor je klaar om je overal bij te ondersteunen!

Lees de ervaringen van onze klanten

"De ideale oplossing"

De ideale oplossing wanneer je even niet of slecht te bereiken bent en zelf geen achtervang hebt. Daarnaast komt het super professioneel over als elk telefoontje opgenomen en beantwoord wordt. 


Curadon uitzendbureau

"Helemaal top"

Een antwoordservice die begrijpt hoe het werkt. Klanten worden netjes te woord gestaan. Ik hoef me daar geen zorgen meer om te maken. Wijzigingen en updates worden snel doorgevoerd. Ook het dashboard vind ik heel handig. Helemaal top! 


Presis

"Professionele service"

Het is heel prettig dat wij met deze professionele service goed bereikbaar blijven op de momenten dat wij zelf niet in de gelegenheid zijn om de telefoon aan te nemen.


Viamet

Telefoonservice advocaten

Jouw bereikbaarheid

Je kunt zelf kiezen wanneer je bereikbaar wilt zijn voor jouw bellers. Je hebt bij ons de keuze uit:

 • Onze standaard bereikbaarheid: van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur (inbegrepen bij abonnement). 

 • Onze uitgebreide bereikbaarheid: op werkdagen tot 22:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 17:00 uur (€10,- extra per maand).

 • De mogelijkheden voor een 24/7 bereikbaarheid is met onze klantenservice te bespreken.

telefoonservice voor advocatuur

24/7 overzicht met een handig dashboard

Als advocaat maak je vaak lange dagen. Het zal dan ook regelmatig voorkomen dat je op de gekste tijden informatie nodig hebt uit de binnengekomen telefoongesprekken. Dit is geen enkel probleem! Wij voorzien je van een overzichtelijk dashboard, waarin je altijd terugvindt wat er wanneer is besproken. Alle informatie die met de beller is uitgewisseld, registreren onze telefonistes hierin. Je hoeft dus niks te missen.


Daarnaast ontvang je na elk telefoongesprek direct een bericht met de belangrijkste punten die zijn besproken. Afhankelijk van je voorkeur per e-mail, SMS of WhatsApp.

telefoondienst voor advocatuur

Niet vast aan een langdurig abonnement

Lijkt het je fijn om gebruik te maken van een telefoonservice voor de advocatuur, maar weet je niet zeker of het past bij jouw kantoor? Maak dan gebruik van onze gratis proefperiode! De eerste 30 dagen betaal je namelijk niets en probeer je de telefoonservice dus vrijblijvend uit.

Besluit je om na je proefperiode door te gaan met onze dienst? Wij adviseren je graag welk pakket het beste bij je past! Elk abonnement is dagelijks opzegbaar, dus je geniet van maximale flexibiliteit!

telefoonservice voor advocatuur

Voordelen van onze telefoonservice voor advocaten?

Ons team van ervaren en deskundige telefonistes is een verlengstuk van je organisatie. We zetten de grootste voordelen van werken met onze telefoonservice voor de advocatuur voor je op een rij:

 • Een team van telefonistes dat op de hoogte is van alle belangrijke informatie over jouw bedrijf;

 • De telefoon wordt altijd opgenomen, ook als er meerdere mensen tegelijk bellen;

 • Gegarandeerd bereikbaar tussen 8.00 en 22.00 uur én in het weekend van 9.00 tot 17.00 uur;

 • Een vast tarief per gesprek, dus geen onverwachte kosten;

 • Snel aan de slag! Vraag nu aan en binnen 30 minuten nemen wij contact met je op.

Vraag 30 dagen gratis direct aan!

Wil jij nooit meer een gemiste oproep van een belangrijke beller? Of wil je juist af van die telefoon die maar blijft storen tijdens meetings? Heb je behoefte om rustig door kunnen werken aan een zaak, terwijl iemand anders de telefoon voor je opneemt? Vraag dan nu direct je gratis proefperiode aan!


Probeer het 30 dagen uit en ervaar zelf hoeveel rust en gemak de telefoondienst voor de advocatuur je oplevert. Vul direct het aanvraagformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.