telefoondienst

Telefoondienst nodig?

Met onze telefoondienst ben jij altijd optimaal bereikbaar voor jouw klanten! Wil jij ook geen klanten meer mislopen? Onze telefonistes staan jouw bellers altijd vriendelijk en professioneel te woord. Probeer onze telefoondienst 30 dagen geheel gratis en vrijblijvend uit!

Je bent al bereikbaar vanaf €9,97 per maand

Jouw abonnement is dagelijks opzegbaar

Probeer ons 30 dagen geheel gratis uit

Binnen 30 minuten aangesloten
 • Je bent al bereikbaar vanaf €9,97 per maand
 • Jouw abonnement is dagelijks opzegbaar
 • Probeer ons 30 dagen geheel gratis uit
 • Binnen 30 minuten aangesloten

Onze telefoondienst staat altijd klaar voor jouw bellers

Ben je op zoek naar een professionele telefoondienst om je klantenservice te optimaliseren? Overweeg dan om je telefoondienst uit te besteden aan onze deskundige telefoondienst. Wij begrijpen het belang van een professionele uitstraling en streven naar een hoge klanttevredenheid. Met ons ervaren team zorgen wij ervoor dat telefoontjes op een professionele wijze worden afgehandeld, zodat potentiële klanten zich gewaardeerd voelen.

Onze telefoondienst neemt graag de telefoon voor je aan, of het nu gaat om het beantwoorden van vragen, het noteren van belangrijke informatie of het maken van notities tijdens een gesprek. We bieden ondersteuning in meerdere talen en streven ernaar om de beste oplossing te vinden voor elke beller. Onze service scoort hoog in klanttevredenheid en we hebben vele tevreden klanten die ervoor hebben gekozen hun telefoondienst aan ons uit te besteden. Lees hier de reviews van onze klanten.

Wat kunnen jullie voor mijn bellers betekenen?

Beantwoorden van veelgestelde vragen

Doorverbinden naar de juiste persoon of afdeling
Terugbelverzoeken aanmaken

Hoe werkt de telefoondienst uitbesteden?

Aanmelden

Probeer onze telefoondiensten gratis en vrijblijvend 30 dagen uit en ervaar hoe wij jou kunnen ontzien.


Kennismaken

Na je aanmelding zullen we contact met je opnemen om kennis te maken en al jouw wensen samen door te nemen. 


Doorschakelen

Je krijgt van ons een uniek doorschakelnummer waar jij jouw telefoon naar door kunt schakelen. Uiteraard helpen wij je met elke stap.


Genieten

Onze telefonistes zitten klaar om jouw bellers te woord te staan. Jij kan genieten van de rust en zorgeloos werken.


Heb je een vraag over onze telefoondiensten?

Bel: 085 - 401 88 44 of start een chat!

Onze telefoondienst tarieven

FLEXIBEL
€9,97 per maand

Geen gesprekken inbegrepen

Prijs per gesprek: €1,79

Doorverbinden (optioneel): €1,00

Belnotitie van elk contactmoment: gratis

Dagelijks opzegbaar

ZORGELOOS
€97,- per maand

65 gesprekken inbegrepen

Prijs per gesprek (buiten de bundel): €1,47

Doorverbinden (optioneel): €1,00

Belnotitie van elk contactmoment: gratis

Dagelijks opzegbaar

De bovenstaande telefoondiensten tarieven gelden voor een gesprek van maximaal 90 seconden. Hierna geldt een tarief van €0,024 per seconde. Wij trainen en monitoren onze telefonistes dagelijks om zo hun gemiddelde gespreksduur lager dan 90 seconden te houden. 
telefoon dienst

Blijf op de hoogte van alle contactmomenten 

Tijdens ons kennismakingsgesprek zullen we je alles vertellen over onze telefoondienst. We gaan samen al jouw wensen doornemen; we vinden het namelijk heel belangrijk dat wij jouw bellers te woord staan op een manier waar jij ook blij van wordt. Jij houdt dus de controle over de instructies voor jouw telefoondienst! Zo bespreken we onder andere hoe wij de telefoon voor jou moeten beantwoorden, op welke manier wij jouw bellers moeten aanspreken (met jij of met u), in welke taal wij de telefoon moeten beantwoorden (Nederlands, Engels of Duits), wanneer wij de telefoon wel en niet mogen doorverbinden, etc. 

Wanneer je jouw telefoon hebt doorgeschakeld zullen jouw bellers te woord worden gestaan door onze ervaren telefoondienst telefonistes. Jij blijft van alle contactmomenten op de hoogte met onze uitgebreide belnotities. Deze belnotities kan je ontvangen per e-mail, per sms, per WhatsApp en/of in jouw online dashboard. Op die manier houd je een goed overzicht van alle binnenkomende telefoontjes.

Twijfel je nog of onze telefoon dienst iets voor je is? Probeer het dan 30 dagen gratis!

Lees de ervaringen van onze klanten

"De ideale oplossing"

De ideale oplossing wanneer je even niet of slecht te bereiken bent en zelf geen achtervang hebt. Daarnaast komt het super professioneel over als elk telefoontje opgenomen en beantwoord wordt. 


Curadon uitzendbureau

"Helemaal top"

Een telefoondienst die begrijpt hoe het werkt. Klanten worden netjes te woord gestaan. Ik hoef me daar geen zorgen meer om te maken. Wijzigingen en updates worden snel doorgevoerd. Ook het dashboard vind ik heel handig. Helemaal top! 


Presis

"Professionele service"

Het is heel prettig dat wij met deze professionele service goed bereikbaar blijven op de momenten dat wij zelf niet in de gelegenheid zijn om de telefoon aan te nemen.


Viamet

Heb je een vraag over onze telefoon dienst?

Bel: 085 - 401 88 44 of start een chat!

telefoondienst

Jouw bereikbaarheid

Jij kiest met je telefoon dienst abonnement zelf wanneer je bereikbaar wilt zijn voor jouw bellers. Je hebt bij ons de keuze uit:

 • Onze standaard bereikbaarheid: van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur (inbegrepen bij abonnement). 

 • Onze uitgebreide bereikbaarheid: op werkdagen tot 22:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 17:00 uur (€10,- extra per maand).

 • De mogelijkheden voor een 24/7 bereikbaarheid zijn met onze klantenservice te bespreken.

telefoondienst

Altijd direct op de hoogte

Bang dat je informatie van je klanten zult missen? Geen zorgen! Je blijft altijd op de hoogte van alle contactmomenten via onze belnotities. Je kunt zelf kiezen op welke manieren je deze ontvangt:

 • E-mail;

 • SMS;

 • Via je persoonlijke dashboard;

 • WhatsApp.

telefoon diensten

Alle informatie in je telefoondienst dashboard

Met het telefoon dienst dashboard heb je altijd toegang tot alle belnotities en blijf je 24/7 op de hoogte van alle contactmomenten.Daarnaast biedt het dashboard je inzicht in alle andere informatie die betrekking heeft op onze samenwerking, namelijk:

 • Een overzicht van alle belnotities;

 • Het afwezigheidsysteem om je beschikbaarheid door te geven;

 • Jouw doorschakelinstructies.

telefoondiensten

De voordelen van een telefoondienst

Twijfel je nog? We vertellen je graag nog even wat de voordelen zijn van onze telefoondienst:

 • Nooit meer last van telefoontjes die niet uitkomen;

 • Geen gemiste oproepen, elke (potentiële) klant wordt geholpen;

 • Een professionele eerste indruk door onze ervaren telefonistes;

 • Gegarandeerd bereikbaar, dus ook buiten kantoortijden!

telefoondienst

Voor wie is onze telefoon dienst geschikt? 

Onze telefoondienst is geschikt voor eigenlijk alle bedrijven en in alle branches. Wil je dat we de telefoon aannemen van jouw MKB-bedrijf? Geen punt. Wil je dat onze telefoondienst zzp of freelance taken voor je uit handen neemt? Ook dat doen we graag. Voor wie we onze telefoondienst ook inzetten, we werken altijd met dezelfde professionaliteit.

Vraag je gratis telefoondienst proefperiode aan

Onze telefoon dienst staat klaar om al je telefoongesprekken professioneel af te handelen. Optimale service voor je klanten én volledige ontzorging voor jou!

Twijfel je over welke toegevoegde waarde onze telefoondienst uitbesteden jouw bedrijf of organisatie kan bieden? Of ben je gewoon benieuwd hoe onze telefoondienst precies werkt? Je kunt ons altijd 30 dagen gratis uitproberen. Vraag dus snel de gratis proefperiode aan!

Bekijk ook onze blogs

Bekijk onze blogs en blijf op de hoogte van alles rondom Antwoordservice Telefoonservice!