inbound telefoonservice

Lees de ervaringen van onze klanten

Ben je benieuwd wat onze klanten van onze dienst vinden? Lees dan zeker even de onderstaande reviews door. Heb je na het lezen van de reviews nog vragen? Neem dan zeker even contact met ons op!

antwoordservice

"Fijn dat ze iemand te spreken krijgen"

"Onze klanten vinden het erg fijn dat ze iemand te spreken krijgen, in plaats van wachten tot er opgenomen wordt, of niet. Met maar 1 supportmedewerker is het prettig dat er op deze manier iets meer mankracht is." - Get a Ticket


telefoon service

"Van elk telefoontje een notitie"

Wij werken sinds een half jaar samen. Zij selecteren dan welke telefoontjes doorgezet kunnen worden, en doen dat naar de juiste persoon. Van elk telefoontje krijgen we een notitie, zodat we kunnen zien wie er gebeld heeft en wat de telefoniste heeft gedaan." - Intigris B.V.


telefoonservice kosten

"Deze service is ideaal"

"Als ZZP'er in een branche waarbij je orders kan verliezen als je de telefoon niet opneemt is deze service ideaal. Zijn één van de goedkoopste en de service is uitstekend.

De optie om de telefoniste de klant terug te laten bellen mag zeker even los benoemd worden. Ideaal als je een drukke dag hebt bij andere klanten of als je op vakantie bent."
- Kevin

Nog meer mooie reviews van onze klanten

"De ideale oplossing"

De ideale oplossing wanneer je even niet of slecht te bereiken bent en zelf geen achtervang hebt. Daarnaast komt het super professioneel over als elk telefoontje opgenomen en beantwoord wordt. 


Curadon uitzendbureau

"Helemaal top"

Een antwoordservice die begrijpt hoe het werkt. Klanten worden netjes te woord gestaan. Ik hoef me daar geen zorgen meer om te maken. Wijzigingen en updates worden snel doorgevoerd. Ook het dashboard vind ik heel handig. Helemaal top! 


Presis

"Professionele service"

Het is heel prettig dat wij met deze professionele service goed bereikbaar blijven op de momenten dat wij zelf niet in de gelegenheid zijn om de telefoon aan te nemen.


Viamet

Vraag je gratis proefperiode aan

Twijfel je over welke toegevoegde waarde onze telefoondienst jouw bedrijf kan bieden? Of ben je gewoon benieuwd hoe onze telefoondienst precies werkt? Je kunt ons altijd 30 dagen gratis uitproberen. Vraag dus snel de gratis proefperiode aan!