receptiediensten

Jouw receptiediensten uitbesteden: 30 dagen gratis

Receptiediensten uitbesteden? Met onze receptie service worden je klanten op ieder moment professioneel te woord gestaan. Optimale bereikbaarheid voor je bedrijf én de beste service voor jouw klanten!

Je bent al bereikbaar vanaf €9,97 per maand

Jouw abonnement is dagelijks opzegbaar

Probeer ons 30 dagen geheel gratis uit

Binnen 30 minuten aangesloten
 • Je bent al bereikbaar vanaf €9,97 per maand
 • Jouw abonnement is dagelijks opzegbaar
 • Probeer ons 30 dagen geheel gratis uit
 • Binnen 30 minuten aangesloten

Receptiediensten uitbesteden: hoe werkt dat?

Je receptiediensten uitbesteden is heel eenvoudig. Het begint allemaal met een goed gesprek. Hierin bespreken we wat je doet, waarover je klanten vaak bellen en wat de antwoorden zijn op veelgestelde vragen.


Met deze informatie briefen wij ons team van telefonistes. Het is natuurlijk erg belangrijk dat zij voldoende kennis hebben van jouw bedrijf, medewerkers, producten en diensten. Alleen dan zijn zij in staat om elke beller optimaal te woord te staan. De telefonistes kunnen de veelgestelde vragen beantwoorden, doorverbinden naar de juiste persoon en terugbelverzoeken aanmaken.


Je ontvangt van ons een doorschakelnummer en de doorschakelinstructies zodat jij precies weet hoe je jouw telefoon naar ons kunt doorschakelen.

Wat kunnen jullie voor mijn bellers betekenen?

Beantwoorden van veelgestelde vragen

Doorverbinden naar de juiste persoon of afdeling
Terugbelverzoeken aanmaken

Hoe werkt onze receptie op afstand?

Aanmelden

Probeer onze receptie op afstand gratis en vrijblijvend 30 dagen uit en ervaar hoe wij jou kunnen ontzien.Kennismaken

Na je aanmelding zullen we contact met je opnemen om kennis te maken en al jouw wensen samen door te nemen. 


Doorschakelen

Je krijgt van ons een uniek doorschakelnummer waar jij jouw telefoon naar door kunt schakelen. Uiteraard helpen wij je met elke stap.


Genieten

Onze telefonistes zitten klaar om jouw bellers te woord te staan. Jij kan genieten van de rust en zorgeloos werken.


Heb je een vraag over onze secretariële dienstverlening?

Bel: 085 - 401 88 44 of start een chat!

Onze receptie service tarieven

FLEXIBEL
€9,97 per maand

Geen gesprekken inbegrepen

Prijs per gesprek: €1,79

Doorverbinden (optioneel): €1,00

Belnotitie van elk contactmoment: gratis

Dagelijks opzegbaar

ZORGELOOS
€97,- per maand

65 gesprekken inbegrepen

Prijs per gesprek (buiten de bundel): €1,47

Doorverbinden (optioneel): €1,00

Belnotitie van elk contactmoment: gratis

Dagelijks opzegbaar

De bovenstaande gespreksprijs geldt voor een gesprek van maximaal 90 seconden. Hierna geldt een tarief van €0,024 per seconde. Wij trainen en monitoren onze telefonistes dagelijks om zo hun gemiddelde gespreksduur lager dan 90 seconden te houden. 
receptiediensten uitbesteden

Belnotities en een dashboard voor een compleet overzicht

Wanneer de eerste telefoontjes bij ons binnenkomen, ben je misschien bang om het overzicht te verliezen. Uiteraard hoef  je je daarover geen zorgen te maken. Onze getrainde telefonistes weten namelijk haarfijn de belangrijkste gesprekspunten te noteren. Deze belnotities ontvang je na ieder gesprek per e-mail, SMS en/of WhatsApp. Zo ben je altijd direct op de hoogte van wat er speelt.


Is er spoed of zijn er vragen die de telefoniste niet weet te beantwoorden? Dan heb je de optie om in de instructies te laten opnemen dat er mag worden doorverbonden. Is er geen spoed of wil je liever niet dat er wordt doorverbonden? Geen probleem, de telefoniste maakt dan een terugbelverzoek voor je aan.


Daarnaast richten wij een persoonlijk dashboard voor je in, waarvoor je een inlog ontvangt. Hierin wordt alle informatie ook nog eens opgeslagen, zodat je dag en nacht toegang hebt tot alle gegevens. Via dit complete, persoonlijke dashboard kun je alle belnotities inzien, maar ook exports downloaden, afwezigheid van jou of je collega’s doorgeven en instructies aanpassen.

Lees de ervaringen van onze klanten

"De ideale oplossing"

De ideale oplossing wanneer je even niet of slecht te bereiken bent en zelf geen achtervang hebt. Daarnaast komt het super professioneel over als elk telefoontje opgenomen en beantwoord wordt. 


Curadon uitzendbureau

"Helemaal top"

Een antwoordservice die begrijpt hoe het werkt. Klanten worden netjes te woord gestaan. Ik hoef me daar geen zorgen meer om te maken. Wijzigingen en updates worden snel doorgevoerd. Ook het dashboard vind ik heel handig. Helemaal top! 


Presis

"Professionele service"

Het is heel prettig dat wij met deze professionele service goed bereikbaar blijven op de momenten dat wij zelf niet in de gelegenheid zijn om de telefoon aan te nemen.


Viamet

receptiediensten kosten

Receptie service kosten

Elke onderneming is anders. Bij de een gaat de telefoon alleen ‘s avonds, bij de ander staat hij de hele dag roodgloeiend en weer een ander wordt maar drie keer per maand gebeld. Daarom hebben wij verschillende pakketten samengesteld. Op die manier is er altijd een pakket dat bij je past, zonder dat je overbodige kosten maakt.


En voor al onze diensten en pakketten geldt: wij hanteren geen vast contract en het is dagelijks opzegbaar!

Receptiediensten

Jouw bereikbaarheid

Je kiest zelf wanneer je bereikbaar wilt zijn voor jouw bellers. Je hebt bij ons de keuze uit:

 • Onze standaard bereikbaarheid: van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur (inbegrepen bij abonnement). 

 • Onze uitgebreide bereikbaarheid: op werkdagen tot 22:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 17:00 uur (€10,- extra per maand).

 • De mogelijkheden voor een 24/7 bereikbaarheid is met onze klantenservice te bespreken.

receptie service

Receptie op afstand

Vraag je je af of deze receptie op afstand ook geschikt is voor jouw bedrijf? Het antwoord is ja! Onze receptiediensten zijn namelijk beschikbaar voor elke ondernemer, of je nou zzp’er bent, influencer of CEO van een multinational.


Iedereen die ervaart dat hij of zij niet voldoende kwaliteit kan bieden aan bellers, kan bij ons terecht. Of dat nou komt doordat je altijd onderweg bent, behandelingen uitvoert of regelmatig meetings hebt. En ook wanneer je streeft naar een meer professionele uitstraling, is onze receptiedienst een uitstekende oplossing. Onze telefonistes zijn zeer ervaren en weten ieder gesprek vriendelijk en vakkundig af te handelen.

receptioniste inhuren

De voordelen van receptiediensten uitbesteden

Ons team van professionele telefonistes zit klaar om ook jouw telefoontjes aan te nemen. Het uitbesteden van receptiediensten heeft allerlei voordelen, zowel voor jou als voor je klanten:

 • Nooit meer storende telefoontjes tijdens meetings;

 • Een professionele uitstraling van je bedrijf;

 • Geen klant meer mislopen door gemiste oproepen;

 • Geoptimaliseerd klantcontact;

 • Gegarandeerd bereikbaar, ook in de avonden en het weekend;

 • Professionele én vriendelijke telefonistes

Secretariële dienstverlening 30 dagen gratis

Wij weten als geen ander hoe spannend het is om je telefoongesprekken door anderen te laten afhandelen. Het is een belangrijk onderdeel van je bedrijf, waar natuurlijk zorgvuldig mee omgegaan dient te worden. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om deze secretariële dienstverlening 30 dagen gratis en vrijblijvend uit te proberen. Tijdens deze proefperiode bieden wij de dienst aan alsof je een reguliere klant bent. Er zijn dus geen beperkingen of voorwaarden. 

Na de proefperiode nemen we contact met je op om je ervaringen te bespreken. Uiteraard hopen we dat we je hebben overtuigd om klant te worden! Als je besluit om gebruik te blijven maken van de receptiediensten, kijken we samen welk pakket het best aansluit bij jouw verbruik. En je account en dashboard blijven actief, dus alle waardevolle gespreksinformatie blijft behouden.