Waarom een professioneel telefonie bedrijf inhuren voor het opnemen van de telefoon?
06 februari 2024 

Waarom een professioneel telefonie bedrijf inhuren voor het opnemen van de telefoon?

Laten we het eens hebben over je klantenservice. Want je wilt natuurlijk dat je klanten de beste ervaring hebben, maar je herkent het vast wel: in de praktijk kun je gewoon niet overal tegelijk zijn. Dat is waar Antwoordservice-telefoonservice, jouw betrouwbare partner in telefoniediensten, in beeld komt. Vraag je je af of een extern telefonie bedrijf past bij jouw organisatie? En of ze jouw klanten wel met de juiste zorg behandelen? Laten we eens kijken waarom het slim is om je telefoon te laten opnemen door een gespecialiseerd bedrijf.

De voordelen van een telefonie bedrijf

Als je kiest de telefoon te laten opnemen door een telefonie bedrijf, dan ben je altijd bereikbaar. Je bepaalt zelf wanneer en hoeveel telefoontjes je doorschakelt. De voordelen van doorschakelen naar ons telefonie bedrijf zetten we hier voor je op een rijtje:

1. Professionele telefonistes
Als jouw gekozen telefonie bedrijf zorgen wij ervoor dat onze telefonisten uitblinken in klantenservice. Ze worden speciaal getraind om de telefoon op te nemen op een vriendelijke en klantgerichte manier. De afhandeling van de telefoontjes stemmen we af op jouw bedrijf.

2. Controle over je klantcontacten
Met onze telefoonservice, heb je altijd de touwtjes in handen. Je ontvangt gedetailleerde rapportages na elk gesprek en hebt toegang tot een gebruiksvriendelijk, persoonlijk dashboard.

3. Geen personeelszorgen
Als gespecialiseerd ‘telefoon opnemen’ bedrijf nemen wij alle personeelszorgen uit handen, die je wel hebt als je zelf een telefoniste in dienst neemt. Door het uit te besteden aan een extern telefonie bedrijf heb je geen zorgen over werkgeverslasten, verlofregelingen of vervanging tijdens afwezigheden.

4. Kostenbesparing
Het uitbesteden van telefoondiensten is vaak financieel voordeliger dan het in dienst nemen van een interne medewerker. 

5. Focus op je eigen kernactiviteiten
Laat de telefoon opnemen over aan ons, het professionele telefonie bedrijf, zodat jij je kunt focussen op wat echt telt in je bedrijf. Dit verhoogt de efficiëntie en klanttevredenheid.

Waarom Antwoordservice-telefoonservice jouw telefonie partner is!

Bij Antwoordservice-telefoonservice, jouw betrouwbare telefonie bedrijf, begrijpen we dat het essentieel is om je telefoon professioneel te laten opnemen. Wij zorgen ervoor dat je nooit een belangrijk gesprek mist. Onze gespecialiseerde telefoonservice garandeert dat elke oproep met de grootste zorg en professionaliteit wordt behandeld. Wanneer je ervoor kiest om je telefoon door ons op te laten nemen, kies je voor een partner die zich inzet voor het versterken van jouw bedrijfsimago en klantenservice. Dat doen we met:

Persoonlijke aanpak 
Wij bieden je een telefoniste die op de hoogte is van jouw bedrijf en wensen. Vooraf heb je ons hierover gebriefd. Zo creëren we een vertrouwde ervaring voor jou en je klanten.

Persoonlijk dashboard of eigen CRM
Belnotities zetten we in je persoonlijke dashboard. Als je liever met je eigen CRM-, ERP of agendasysteem werkt, dan kunnen we de notities ook daarin opnemen. We zijn bekend met de meeste systemen en zijn we niet bekend met het jouwe, dan leren we het alsnog.

Flexibele dienstverlening
Onze service is flexibel en aanpasbaar. Je kan je abonnement dagelijks wijzigen of opzeggen. Ideaal ook voor tijdelijke ondersteuning tijdens piekperiodes of personeelsverlof.

Telefonie bedrijf met diensten op maat
Wij bieden diverse pakketten aan die aansluiten bij jouw specifieke wensen en budget.

Extra tijdsbesparing
Naast het beantwoorden van oproepen, kan onze telefoniste ook terugbellen op jouw verzoek. Bijvoorbeeld om een afspraak in te plannen of informatie op te vragen. 

Gratis proefperiode
Nog niet overtuigd? Wij bieden je een 30 dagen gratis proefperiode aan, zodat je zelf de voordelen van ons ‘telefoon opnemen bedrijf’ kunt ervaren.

Verbeter je klantenservice door je telefoon te laten opnemen door een professioneel telefonie bedrijf

Het inschakelen van een telefoonservice kan een strategische zet zijn om je klantenservice te verbeteren. Onze diensten bieden niet alleen een professionele oplossing voor je telefoonbeheer, maar geven jou de ruimte om je volledig te richten op de groei van je bedrijf. Met flexibele pakketten, de mogelijkheid om door te schakelen wanneer je wilt en een klantgerichte aanpak, is onze dienst geschikt voor elk bedrijf en budget. Of je nu 200 medewerkers in dienst hebt of zzp’er bent. 

30 dagen gratis en vrijblijvend uitproberen

Als je eerst wilt testen hoe wij werken en of dit past bij jouw bedrijf en de service die je je klanten wilt bieden, dan mag je ons 30 dagen gratis en vrijblijvend uitproberen. Als je je hieronder aanmeldt en je gegevens invult in het formulier, nemen wij binnen 30 minuten contact met je op. In een kennismakingsgesprek nemen we jouw bedrijf en wensen door. Binnen een uur kun je dan al naar ons doorschakelen en beantwoorden onze professionele telefonistes jouw bellers. En dat 30 dagen lang gratis. Probeer het nu!

Wil je meer informatie over onze telefoonservice?