Een betaalbare, professionele telefoondienst voor zzp'ers
30 mei 2023 

Een betaalbare, professionele telefoondienst voor zzp'ers

Zzp’ers zijn gelukkiger dan werknemers in loondienst. Vooral omdat ze hun eigen tijd kunnen indelen. Dat wil niet zeggen dat ze geen stress ervaren. Want je staat er wel alleen voor, als zzp’er. Naast je product of dienst, ben je verantwoordelijk voor je administratie, marketing en klantenservice. Als je gelukkig wilt blijven, is het belangrijk dat je daar goede keuzes in maakt. Wat doe je zelf en wat besteed je uit? Met de juiste keuzes houd je het leuk voor jou en je klanten!

Een telefoondienst voor zzp’ers is een voorbeeld van een slimme keuze. Hiermee zorg je dat je altijd bereikbaar bent voor je klanten. Het is bovendien heel betaalbaar, want je betaalt naar verbruik. Zo kun jij je focussen op je werk of af en toe gewoon even echt uitrusten.

Concentratie en rust goed voor creativiteit

Het is bewezen dat je concentreren op één taak beter werk oplevert dan multitasking. En dat af en toe niets doen, goed is voor je productiviteit. We weten het allemaal, maar toch houden we ons er vaak niet aan. Als je klaar bent met de ene klus, denk je even uit te rusten door wat e-mailtjes te beantwoorden of je social media bij te werken. Het hoort er allemaal bij als zzp’er en waarschijnlijk vind je het ook leuk om met je eigen zaak bezig te zijn. Dat is jouw kindje. Daarom wil je ook altijd bereikbaar zijn voor je klanten. No way, dat ze je voor niets bellen. Overdag, ’s avonds of in het weekend, jij staat voor ze klaar!

Toch is dat niet altijd het beste. Zeker niet op lange termijn. Als je jezelf toestaat om af en toe ook echt even niet met werk bezig te zijn, houd je het langer leuk en kun je ook volgend jaar je klanten nog enthousiast helpen. Dat geldt ook als je jezelf aanleert om te focussen op één taak. Daardoor ben je ’s avonds veel minder moe. Het kost je hersens namelijk behoorlijk wat energie om steeds weer terug te schakelen naar waar je mee bezig was. Je hebt zeker een paar minuten nodig voor je weer volledig in je concentratie zit. Daardoor ben je veel productiever en is je werk kwalitatief beter als je je niet laat afleiden door inkomende berichtjes, telefoontjes of andere zaken. Dus voel je niet schuldig om je af en toe af sluiten. Uiteindelijk lever je je klanten dan betere kwaliteit en is je werk creatiever.

Dan denk je misschien: “Aan mijn dienst of product is niets creatiefs.” Maar creativiteit is ook belangrijk voor het bedenken van oplossingen of originele (marketing)acties. En daarmee kun je je onderscheiden van de concurrent.

Met een telefoondienst voor zzp’ers worden je klanten gewoon geholpen, terwijl jij je focust of uitrust

Hopelijk hebben we je overtuigd van het belang van concentratie en rust. Maar dan, hoe ga je daarvoor zorgen?

Een manier om rust te creëren, is om telefoontjes uit te besteden aan een telefoondienst voor zzp’ers. Op het moment dat jij je wilt focussen, onderweg bent, in vergadering of op de sportschool, schakel je door en neemt onze telefoniste voor je op. Zij stuurt je een WhatsApp, SMS of e-mail – wat jij het liefste wilt – waar het telefoontje over ging. Je bepaalt dan zelf of je gelijk terugbelt of dat het kan wachten. De telefoniste zet deze notitie ook in je eigen dashboard. Zo heb je overzicht en raakt er nooit een telefoontje ‘kwijt’.

Kan iemand anders mijn klanten wel goed helpen?

Natuurlijk ben je zuinig op je klanten. Zij zijn je business. Dat realiseren we ons heel goed. Daarom willen we eerst kennis met je maken. We horen dan graag alles over je bedrijf, wat de veelgestelde vragen zijn, welke talen we mogen verwachten (Nederlands, Engels, Duits) en hoe je met je klanten omgaat (formeel of informeel). Met die informatie kunnen we je klanten daarna zo goed mogelijk helpen. Onze telefoniste kan eenvoudige vragen zelf afhandelen en als dat niet lukt, dan stuurt ze jou een notitie.

Onze telefonistes zijn geselecteerd op een goede telefoonstem. Ze zijn dus prettig om naar te luisteren. Bovendien trainen we ze continu op het voeren van klantgerichte gesprekken. Voor je klanten komt dat heel professioneel over. Voor hen is onze telefoniste het verlengstuk van jouw bedrijf.

Regie over de kosten

Als zzp’er moet je op de kosten letten, daarom bieden we twee verschillende pakketten. Afhankelijk van het aantal telefoontjes dat je maandelijks krijgt, kies je welke het voordeligst is voor jouw situatie. Bovendien bepaal je zelf wanneer je doorschakelt. Ook daarmee houd je regie over de kosten. En tot slot zijn onze abonnementen dagelijks opzegbaar, dus je zit nergens lang aan vast.

Wanneer wil je dat wij voor je opnemen?

Via je telefoon kies je zelf wanneer wij opnemen. Je past dit op elk moment aan. Dit zijn de mogelijkheden:

 • Altijd
  Gewoon omdat het makkelijk is of omdat je op vakantie bent. Wij nemen elk telefoontje aan dat voor jou binnenkomt.

 • Met een vertraging van 10 seconden
  In principe neem je zelf op, maar als dat niet lukt, dan gaat het gesprek door naar onze telefoniste. Zo weet je zeker dat je nooit een telefoontje mist.

 • Als je in gesprek bent
  Soms belt iedereen tegelijk, dan is het fijn als onze telefoniste als achtervang dient.

 • Als je geen bereik hebt
  Staat je mobiel uit of heb je om een andere reden geen bereik? Dan nemen wij hem voor je op!

Je kunt ook kiezen op welke tijden je bereikbaar wilt zijn voor je klanten. In je abonnement nemen onze telefonistes in ieder geval doordeweeks op van 8.00 tot 18.00 uur. Wil je ook ’s avonds (tot 22.00 uur) en in het weekend (van 9.00 tot 17.00 uur) bereikbaar zijn? Dan kun je dat voor €10,- extra per maand uitbreiden. En wil je helemaal topservice bieden door 24/7 bereikbaar te zijn? Dan is die mogelijkheid bespreekbaar met onze klantenservice.

Een beetje meer rust. Telefoondienst voor zzp’ers nu 30 dagen voor niets!

Omdat we jou van harte meer rust en creativiteit gunnen, mag je onze telefoondienst voor zzp'ers nu 30 dagen gratis proberen. Daarna mag je kiezen of je doorgaat of stopt. Je zit nergens aan vast.

We nemen contact met je op om kennis te maken. Daarna sluiten we je binnen 30 minuten aan. Meer rust en focus regel je vandaag al!

Wil je meer informatie over onze telefoonservice?