telefoondienst

Telefoonservice Amsterdam

Zoek je een telefoonservice in Amsterdam? Wij geven elk gesprek de aandacht die jouw klanten verdienen. Met onze telefoon- en antwoordservice in Amsterdam ben je gegarandeerd altijd bereikbaar en houd je controle over al je klanteninteracties. 

Je bent al bereikbaar vanaf €9,97 per maand

Jouw abonnement is dagelijks opzegbaar

Probeer ons 30 dagen geheel gratis uit

Binnen 30 minuten aangesloten
 • Je bent al bereikbaar vanaf €9,97 per maand
 • Jouw abonnement is dagelijks opzegbaar
 • Probeer ons 30 dagen geheel gratis uit
 • Binnen 30 minuten aangesloten

Kiezen voor onze telefoonservice Amsterdam

Jouw bellers verwachten dat je snel de telefoon opneemt, maar daar hebben jij of je collega’s niet altijd tijd voor. Of je kunt op dat moment niet die persoonlijke aandacht geven die je wilt geven. Omdat je al bezig bent met een klant of geconcentreerd aan een project werkt, bijvoorbeeld. Dan is het een goed idee om je inkomende gesprekken door te schakelen naar onze telefoondienst in Amsterdam. Op die manier krijgt elke klant de aandacht die je wenst. Wat wij voor jou kunnen betekenen, zie je hier rechts! 

Wat kunnen jullie voor mijn bellers betekenen?

Beantwoorden van veelgestelde vragen

Doorverbinden naar de juiste persoon of afdeling
Terugbelverzoeken aanmaken

Hoe werkt het?

Aanmelden

Probeer onze telefoonservice Amsterdam gratis en vrijblijvend 30 dagen uit en ervaar hoe wij jou kunnen ontzien.


Kennismaken

Na je aanmelding maken we eerst kennis met elkaar. Jij vertelt ons over je bedrijf en wat je wensen zijn. Doorschakelen

Je krijgt van ons een uniek doorschakelnummer waar jij jouw telefoon naar door kunt schakelen. Uiteraard helpen wij je met elke stap.


Genieten

Onze telefonistes zitten klaar om jouw bellers te woord te staan. Jij kan genieten van de rust en zorgeloos werken.


Heb je een vraag over onze telefoonservice in Amsterdam?

Bel: 085 - 401 88 44 of start een chat!

Tarieven telefoonservice Amsterdam

FLEXIBEL
€9,97 per maand

Geen gesprekken inbegrepen

Prijs per gesprek: €1,79

Doorverbinden (optioneel): €1,00

Belnotitie van elk contactmoment: gratis

Dagelijks opzegbaar

ZORGELOOS
€97,- per maand

65 gesprekken inbegrepen

Prijs per gesprek (buiten de bundel): €1,47

Doorverbinden (optioneel): €1,00

Belnotitie van elk contactmoment: gratis

Dagelijks opzegbaar

De bovenstaande telefoondiensten tarieven gelden voor een gesprek van maximaal 90 seconden. Hierna geldt een tarief van €0,024 per seconde. Wij trainen en monitoren onze telefonistes dagelijks om zo hun gemiddelde gespreksduur lager dan 90 seconden te houden. 
telefoon dienst

Doorschakelen naar onze telefoonservice in Amsterdam

De telefoniste van onze telefoonservice in Amsterdam neemt netjes op met de naam van jouw bedrijf, op een manier die jij vooraf hebt doorgegeven. Zij maakt een notitie van het gesprek en stuurt je die – volgens jouw voorkeur – via e-mail, sms of WhatsApp. Deze notities zijn ook zichtbaar in je persoonlijke dashboard, waar je altijd een actueel overzicht hebt van al je klantcontacten.

Wil je dat we deze notities in jouw eigen klantensysteem invoeren? Ook dat kan. Wij zijn bekend met de meeste CRM-, ERP- en agendasoftware. En als we het nog niet kennen, leren we het gewoon. Zo heb je alles op één centrale plek. Zie ons als onderdeel van jouw klantenservice. 

Lees de ervaringen van onze klanten

"De ideale oplossing"

De ideale oplossing wanneer je even niet of slecht te bereiken bent en zelf geen achtervang hebt. Daarnaast komt het super professioneel over als elk telefoontje opgenomen en beantwoord wordt. 


Curadon uitzendbureau

"Helemaal top"

Een telefoondienst die begrijpt hoe het werkt. Klanten worden netjes te woord gestaan. Ik hoef me daar geen zorgen meer om te maken. Wijzigingen en updates worden snel doorgevoerd. Ook het dashboard vind ik heel handig. Helemaal top! 


Presis

"Professionele service"

Het is heel prettig dat wij met deze professionele service goed bereikbaar blijven op de momenten dat wij zelf niet in de gelegenheid zijn om de telefoon aan te nemen.


Viamet

Heb je een vraag over onze telefoondienst Amsterdam?

Bel: 085 - 401 88 44 of start een chat!

telefoondienst

Kies je eigen bereikbaarheid

Je bepaalt zelf wanneer je bereikbaar wilt zijn!

 • Standaard is in het abonnement een bereikbaarheid van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur inbegrepen. Maar je kan dit uitbreiden als je ook ’s avonds en in het weekend bereikbaar wilt zijn. 

 • Voor € 10 extra per maand bieden we een uitgebreid pakket aan, waarmee we zorgen dat je op werkdagen tot 22:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 17:00 uur bereikbaar bent.

 • Wil je 24/7 bereikbaar zijn? Zelfs dat is mogelijk. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

telefoondienst

Altijd op de hoogte

Je blijft altijd op de hoogte van alle contactmomenten via onze belnotities. Je kunt zelf kiezen op welke manieren je deze ontvangt:

 • E-mail;

 • SMS;

 • Via je persoonlijke dashboard;

 • WhatsApp.

telefoon diensten

Een persoonlijk dashboard

Al je telefoonnotities zetten we in je persoonlijke dashboard. Daarin kun je zelf instructies doorgeven en zie je een up-to-date status van alle klantcontacten. In je dashboard vind je:

 • Een verslag per gesprek;

 • Inzicht in je verbruik per maand;

 • Jouw doorschakel-instructies;

 • Het afwezigheidssysteem waarmee je je beschikbaarheid doorgeeft.

telefoondiensten

Afgestemd op jouw bedrijf

Onze telefoondienst in Amsterdam stemmen we zoveel mogelijk af op jouw specifieke behoeften. Je kiest welk pakket bij je past, afhankelijk van het aantal telefoontjes dat je verwacht, en wanneer je naar ons doorschakelt.

Veranderen je wensen, dan kun je onze telefoonservice elke dag opzeggen of wijzigen. Je zit nergens aan vast. We zijn uiterst flexibel omdat we heel goed begrijpen dat je bedrijf ook verandert. 

telefoondienst

Betaalbare klantenservice

Het eerste echte contactmoment voor je beller is vaak via de telefoon. Daar krijgt hij/zij een indruk van je bedrijf. Dan wil je wel dat er snel opgenomen wordt en dat de klant op een vriendelijke manier te woord wordt gestaan. Onze telefonistes zijn allemaal opgeleid en worden continu getraind in klantvriendelijkheid. Voor een klein bedrag per maand maakt jouw bedrijf een professionele eerste indruk en til je je klantenservice naar een hoger niveau. Of je nu een groot of een klein bedrijf bent.

Telefoonservice in Amsterdam aanvragen

Ervaar zelf hoe onze telefoonservice Amsterdam je klantenservice verbetert. Dat kan 30 dagen lang gratis en voor niks. Zó overtuigd zijn wij van onze service!

Je proefperiode kan al binnen een uur starten, als je nu het formulier invult. Wij bellen je dan binnen een half uur op om kennis te maken. In dat gesprek horen we graag meer over jouw bedrijf en je wensen. Daarna gaan we gelijk voor je aan de slag!