telefoondienst

Telefoonservice Arnhem: 30 dagen gratis

Met onze telefoonservice Arnhem ben jij altijd optimaal bereikbaar voor jouw klanten! Onze telefonistes staan jouw bellers altijd vriendelijk en professioneel te woord. Probeer onze telefoonservice Arnhem 30 dagen geheel gratis uit!

Je bent al bereikbaar vanaf €9,97 per maand

Jouw abonnement is dagelijks opzegbaar

Probeer ons 30 dagen geheel gratis uit

Binnen 30 minuten aangesloten
 • Je bent al bereikbaar vanaf €9,97 per maand
 • Jouw abonnement is dagelijks opzegbaar
 • Probeer ons 30 dagen geheel gratis uit
 • Binnen 30 minuten aangesloten

Waarom zou je kiezen voor onze telefoonservice in Arnhem?

Persoonlijke benadering: Onze service is meer dan alleen een antwoorddienst. Wij zorgen voor een persoonlijke benadering in elk gesprek, alsof we deel uitmaken van je team. Stel je eens voor: als je klant belt, wordt hij/zij begroet door een vriendelijke, professionele stem die precies weet hoe je bedrijf werkt.

Efficiëntie: Tijd is geld. Dankzij onze telefoonservice in Arnhem, kun jij je concentreren op wat echt belangrijk is voor jouw bedrijf. Allemaal tijd die je ook kunt besteden om de klant die je op dat moment bedient, extra aandacht te geven. Ondertussen helpen wij telefonisch je andere klanten. 

Altijd bereikbaar: Wij garanderen dat je telefoon altijd bemand is op de tijden die jij wilt, ook tijdens piekuren, pauzes of vakanties. Zo mis je nooit meer een belangrijke oproep!

Controle over je budget: Je bepaalt zelf wanneer je naar onze antwoordservice in Arnhem doorschakelt. Zo houd je de kosten in de hand. 

Gemak: We sturen je van elk gesprek een notitie per e-mail, sms, WhatsApp en zetten deze ook in je persoonlijke dashboard. Nooit meer briefjes die kwijtraken of een klant die al heeft opgehangen.


Wat kunnen jullie voor mijn bellers betekenen?

Beantwoorden van veelgestelde vragen

Doorverbinden naar de juiste persoon of afdeling
Terugbelverzoeken aanmaken

Hoe werkt het?

Aanmelden

Probeer onze telefoonservice Arnhem gratis en vrijblijvend 30 dagen uit en ervaar hoe wij jou kunnen ontzien.


Kennismaken

Na je aanmelding maken we eerst kennis met elkaar. Jij vertelt ons over je bedrijf en wat je wensen zijn. Doorschakelen

Je krijgt van ons een uniek doorschakelnummer waar jij jouw telefoon naar door kunt schakelen. Uiteraard helpen wij je met elke stap.


Genieten

Onze telefonistes zitten klaar om jouw bellers te woord te staan. Jij kan genieten van de rust en zorgeloos werken.


Heb je een vraag over onze telefoonservice in Arnhem?

Bel: 085 - 401 88 44 of start een chat!

Onze tarieven

FLEXIBEL
€9,97 per maand

Geen gesprekken inbegrepen

Prijs per gesprek: €1,79

Doorverbinden (optioneel): €1,00

Belnotitie van elk contactmoment: gratis

Dagelijks opzegbaar

ZORGELOOS
€97,- per maand

65 gesprekken inbegrepen

Prijs per gesprek (buiten de bundel): €1,47

Doorverbinden (optioneel): €1,00

Belnotitie van elk contactmoment: gratis

Dagelijks opzegbaar

De bovenstaande tarieven gelden voor een gesprek van maximaal 90 seconden. Hierna geldt een tarief van €0,024 per seconde. Wij trainen en monitoren onze telefonistes dagelijks om zo hun gemiddelde gespreksduur lager dan 90 seconden te houden. 
telefoon dienst

Het gemak van uitbesteden en zelf de regie houden

Afhankelijk van het aantal telefoontjes dat je krijgt, kun je een pakket kiezen dat het beste past bij jouw bedrijf. Daarnaast bepaal je zelf wanneer je naar onze antwoordservice doorschakelt, zodat je regie houdt over de kosten. 

Omdat we voor wij beginnen al met elkaar hebben kennisgemaakt, weten onze telefonistes wat je bedrijf doet en hoe je je klanten wilt aanspreken. Zij kunnen daardoor alle bellers met kennis van zaken te woord staan. Waarschijnlijk hebben je klanten niet eens in de gaten dat de telefoniste niet bij jullie in vaste dienst is. Zij is het verlengstuk van je team. 

Lees de ervaringen van onze klanten

"De ideale oplossing"

De ideale oplossing wanneer je even niet of slecht te bereiken bent en zelf geen achtervang hebt. Daarnaast komt het super professioneel over als elk telefoontje opgenomen en beantwoord wordt. 


Curadon uitzendbureau

"Helemaal top"

Een telefoondienst die begrijpt hoe het werkt. Klanten worden netjes te woord gestaan. Ik hoef me daar geen zorgen meer om te maken. Wijzigingen en updates worden snel doorgevoerd. Ook het dashboard vind ik heel handig. Helemaal top! 


Presis

"Professionele service"

Het is heel prettig dat wij met deze professionele service goed bereikbaar blijven op de momenten dat wij zelf niet in de gelegenheid zijn om de telefoon aan te nemen.


Viamet

Heb je een vraag over onze telefoondienst Arnhem?

Bel: 085 - 401 88 44 of start een chat!

telefoondienst

Bepaal zelf je bereikbaarheid

Je bepaalt zelf wanneer je bereikbaar wilt zijn. Dat kan zijn:

 • Standaard: van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur (inbegrepen bij je abonnement). 

 • Uitgebreid: uitbreiding op werkdagen tot 22:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 17:00 uur (€ 10,- extra per maand).

 • Ook 24/7 bereikbaarheid is bespreekbaar. Neem daarvoor contact op met onze klantenservice.

telefoondienst

Altijd direct op de hoogte

Bang dat je informatie van je klanten zult missen? Geen zorgen! Je blijft altijd op de hoogte van alle contactmomenten via onze belnotities. Je kunt zelf kiezen op welke manieren je deze ontvangt:

 • E-mail;

 • SMS;

 • Via je persoonlijke dashboard;

 • WhatsApp.

telefoon diensten

Een persoonlijk dashboard

Al je telefoonnotities zetten we in je persoonlijke dashboard. Daarin kun je zelf instructies doorgeven en zie je een up-to-date status van alle klantcontacten. In je dashboard vind je:

 • Een verslag per gesprek

 • Inzicht in je verbruik per maand

 • Jouw doorschakel-instructies

 • Het afwezigheidssysteem waarmee je je beschikbaarheid doorgeeft

Telefoonservice in Arnhem aanvragen

Hebben we je overtuigd van het gemak van onze telefoonservice in Arnhem? Vul dan het formulier in. Dan nemen we binnen 30 minuten contact met je op om kennis te maken.

Twijfel je nog of een telefonische antwoordservice iets is voor jou? Dat begrijpen we heel goed. Het is best spannend om klantcontact uit handen te geven. Daarom laten we je graag gratis het gemak ervaren. Probeer onze service 30 dagen gratis en vrijblijvend uit!